Ženská postava- její tvar, ovlivňování vody v těle, 1. část

04.01.2010 01:03

 

 

Žesnká postava- její tvar, ovlivňování vody v těle, 1. část

 

 

      Mnoho žen neustále řeší svoji postavu a ztrácí množství času přemýšlením o její nedokonalosti. Když se zeptáte žen, jestli jsou spokojeny s tvarem své postavy, tak většina z nich odpoví negativně. Nemají své tělo rády, nelíbí se jim to či ono, aspoň jednu dvě věci by změnily nebo ještě lépe- úplně vyměnily za krásnější.

 

Každý dostává na svou pozemskou cestu přesně takové tělo, jaké si svým minulým žitím přichystal a každé tělo je svým unikátním způsobem hezké, jen je třeba chtít to vidět. 

Ještě před zrozením je člověku utkána předloha jeho budoucího fyzického těla - tělo astrální, do kterého se podle karmického Zákona (co zaseješ, to sklídíš) musí vetkat přesně to, co si člověk sám připravil, tzn. jaký člověk skutečně byl a je. Nespravedlnost nepřichází v úvahu. 

 

Astralní tělo vlastně zrcadlí to, co do něj vyzařuje duše. A podle astrálního těla se teprve utváří tělo hmotné, nám viditelné. Bez tohoto přechodu by tělo fyzické nemohlo vůbec vzniknout. Astrální tělo je jakýsi mezi plášť mezi duší a fyzickým tělem. Každý detail na našem těle má hluboký význam a smysl. Dokonce i každé mateřské znaménko není zdaleka nahodilé. Vše, co duše ,,vypaluje" do astrálního těla, se časem projeví i na těle hrubohmotném. Proto tělo může zkrásnět, zjemnit, vyhladit hluboké vrásky nebo také zhrubnout, zhrbit se, pokřivit - odvisle na tom, jak člověk vnitřně i zevně žije.

       Když ale například přijdeme o nohu, tak astrální tělo nohu stále bude mít. Je známý fenomém o fantomových bolestech, kdy pacienta bolí část těla, kterou už dávno fyzicky nemá, ale on přesto tuto tělesnou část silně cítí.

 
 

       Většina lidí, hlavně žen, by měla zapracovat na postoji a vztahu ke svému tělu - naučit si ho vážit a milovat ho takové jaké je, protože tělo je velikým darem. Je to nejdůležitější nástroj ducha, který dostáváme na naši pozemskou pouť. Vždyť bez těla by se duch nemohl ve hmotě vůbec projevit a tím by člověk ani neměl šanci nic odčinit ani dozrávat na Zemi. My lidé nosíme svou pozemskou schránku velmi nezodpovědně a lehkovážně, přitom ji nutně potřebujeme ke zrání svého ducha, na to bychom měli více pamatovat.

 

      Je doba, kdy obezita narůstá obrovskou rychlostí. To je důkaz, že člověk není šťastný a snaží si nahradit štěstí něčím, co se mu trochu podobá, ale ke štěstí má na míle daleko. Požitek z jídla ovládá ohromnou část populace.

      Je však i veliké množství lidí, kteří se nepřejídají a vypadají, jako kdyby od rána do večera jenom jedli.

Ženy toto prožívají mnohem intenzivněji než muži, protože žijeme ve světě, kde kult krásy je postaven na nejvyšší místo a jakmile člověk neztělesňuje zrovna Afroditu, tak je pro druhé nudným a nezajímavým.

 

      V případech, kdy žena skoro už ani nejí, drží neustále diety a přitom pořád tloustne, musíme hledat příčinu těchto potíží možná i v její minulosti.

S menší či větší jistotou bychom ji mohli vidět např. někde v Antice, jak tam sedí u prohýbajících se stolů v rouchu bohaté paní a labužníkuje si nad nespočetnými dobrotami. V dalším životě ji vidíme jako významnou šlechtičnu, která se opět sklání pod jařmem obžerství.

Znovu se narodí, a i teď má možnost holdovat jídlu, ale už s tím rozdílem, že i když má peníze a do marketu jen pár kroků, svým minulým nesprávným jednáním v oblasti přijímání daru jídla si přichystala do této inkarnace už takové tělíčko, které po ,,každém" soustu tloustne. Je to pro takového člověka velká pomoc i ,,brzda", aby zanechal své závislosti v požitku.

       Proto se nedívejme nikdy přes prsty na obézní lidi, velmi často to může být z části i karmická záležitost. (Tím ovšem v žádném případě neomlouvám obžerství ani jiné požitky).

 

      Všechno, co nám život předkládá - včetně fyzického těla - je pro naše dobro, abychom na tom zráli, abychom viděli, kde jsme dělali nebo děláme chyby a na tom duchovně postoupili dál. Proto milujme svou postavu takovou, jaká je. Buďme svému tělu vděční, než abychom na něm hledali stále jenom chyby a odchylky. 

 

       Kdykoli pomyslíme na něco, co nemáme na svém těle rádi, vzpomeňme si také na to, že VODA obsažená v 70% našeho těla všechny tyto pocity vnímá.

Hodně lidem není určitě neznámá informace, že voda vystavená pozitivním slovům a citům jako je láska a vděčnost, nejenže zvyšuje svou energetickou hodnotu, ale mění se i její struktura, která dostává dokonale harmonickou podobu. Při negativních emocích se její vibrace snižuje a dochází k chaotickým změnám i ve stavbě jejích atomů.

Když dokáží lidské emoce měnit strukturu vody, každý si jistě dovede představit, co asi naše city udělají s vodou obsaženou v našem těle. Když cítíme lásku ke svému tělu, tak vibrace této lásky ovlivňuje vodu v milionech buňek našeho těla. 

      To platí i o nemocech- čelíme-li nějaké nemoci, vysílejme jen dobré pocity, týkající se zdraví a začnou se dít zázraky! Místo špatných pocitů vysílaných směrem k sobě i k našemu okolí, z celého srdce děkujme za to, co máme na svém těle rádi a nevšímejme si věcí, které rádi nemáme. Naše tělo se změní, ale dokázat to můžeme jedině pomocí lásky.

     

      Jak v nás roste láska, tak v nás roste i krása. Protože láska je krásou duše a ta se brzy projeví i na našem těle.

 
 
Pokračování článku o ženské postavě v 2. části.