Olej z ostropestřce mariánského

02.01.2015 13:55

 

Olej z ostropestřce mariánského

 

Tento olej je pokladem pro játra. V této době má velká většina lidí rozhozená játra, aniž o tom ví. Olej z ostropestřce játra krásně harmonizuje a pomáhá je regenerovat. Při nákupu je nutné hledat jen 100% olej, ale i tam jsou velké rozdíly v kvalitě. 

V lékárně Baťov v Otrokovicích je k dostání jeden z mála skutečně dobrých a pomáhajících ostropestř.olejů. Olej je dobré pít nalačno ráno, stačí lžička denně.

Játra jsou velmi důležitým orgánem. Jejich poruchy a disharmonie, tolik rozšířené v dnešní době, jsou zapříčiněny nesprávným názorem. Ať už se jedná o světonázor nebo třeba názor na sebe sama. Duchovní příčinu onemocnění jater tedy vždy hledejme ve vlastních názorech na určitou věc, situaci či na vlastní osobu a sebepojetí. Člověk, který trpí rakovinou, má vždy nějak porušená i játra, protože dlouhotrvající nesprávný názor vede k nádorovému onemocnění a první signály vychází tedy z jater, které přestanou plnit svou funkci, tak jak by měly, tělo tím ztrácí ochranu a umožní potom cizorodým látkách tvořit rakovinu.